Tjänstedesign

Vinnare!
Länsförsäkringar bankapp

Länsförsäkringar är en kundägd bank – ägarna är också användarna. 97 procent av Länsförsäkringar Banks alla kundinteraktioner går i dag via digitala kanaler, detta har möjliggjorts genom den nya bankappen. Kunderna möts av en personlig startsida, där de själva bestämmer vilka konton som syns. Här kan de även utföra betalningar och överföringar och signera e-fakturor. En annan uppskattad funktion är snabbsaldo, som möjliggör saldokoll utan inlogg i mobilen eller via smartklocka och Apple Watch.

Läs mer

Motivering

Visa arbetsgruppen

Vinnare!
Möjlighet att boka via e-leg

Arbetsförmedlingens förtroende är lägst i offentlig sektor. Via kundresor fick vi kunskap om varför och vad vi behövde förbättra och utveckla. Möjligheten att boka tid, planera och förbereda sig efterfrågades. Genom omfattande och fördjupade kundresor som Transformator Design (TD) hjälpte ossatt organisera fick vi insikt i att det allra första mötet (inskrivningsmötet) var ett stort åskmoln för våra arbetssökande, men även internt för arbetsförmedlarna.

Läs mer

Motivering

Visa arbetsgruppen

Fotbollskanalen

TV4 Fotbollskanalen behövde hjälp med att utveckla en mer sömlös upplevelse för sina användare, över flera olika plattformar. Screen Interaction tog i nära samarbete med TV4 Fotbollskanalen fram en helt ny logga, en ny responsiv webbsida och nya appar till iOS och Android. Den nya tjänsten designades i samråd med fotbollsfans för att säkerställa att användaren verkligen sattes i fokus.

Läs mer

Visa arbetsgruppen

Smslivräddare

Varje år drabbas 10 000 svenskar av plötsligt hjärtstopp. 2015 var Daytona med och utvecklade appen SMSlivräddare. 2010 startade SMSlivräddare, ett unikt forskningsprojekt på Karolinska Institutet som undersöker hur man med hjälp av mobilteknik kan öka överlevnad vid hjärtstopp. När det kom in ett larm till SOS om misstänkt hjärtstopp skickade tjänsten ut SMS till personer med hjärt- och lungräddningsutbildning som befann sig i närheten.

Läs mer

Visa arbetsgruppen