Digitala produkter & tjänster

Vinnare!
SJ
Resan mot Sveriges nöjdaste kunder

En samling digitala lösningar som innefattar webb, appar och andra funktioner som följer med SJs resenärer innan, under och efter resan med funktioner som klock-app, platskarta och platsindikation på plattformen. De digitala kanalerna har fått tydliga och enhetliga designriktlinjer och ett nytt symbolspråk har tagits fram för att få ett stilrent och enhetligt manér. De nya lösningarna är designade för att ständigt kunna anpassas till nya typer av enheter.

Motivering

Visa arbetsgruppen

Dreams – Save to realise

App som hjälper konsumenten att spara pengar på ett hållbart sätt, baserat på beteendevetenskap för att skapa gynnsamma beteenden och göra sparande emotionellt. Dreams förvandlar drömmar till sparmål och hjälper användaren att nå dem.

Visa arbetsgruppen

Doodlespot

Doodlespot förvandlar dina barns teckningar till digitala konstverk att beställa hem och hänga på väggen, lagra digitalt och enkelt dela med nära och kära. Appen ger också möjlighet till digital redigering med ytterligare design och filter.

Visa arbetsgruppen

RETTS Plus

App riktad till akutsjukvården vars mål är att effektivisera och automatisera sjukvårdsarbetet genom algoritmer som beräknar allvarlighetsgrad och prioritetsordning. Informationen blir även tillgänglig för forskning, förbättringsarbete eller framtida sjukbesök.

Visa arbetsgruppen